Ingrid Lander

Min yogaresa började 2006 efter att ha blivit inspirerad av en vän att börja yoga. I början handlade det mest om att börja dagen med ett antal solhälsningar, därefter gick jag på Hatha- och Bikramyoga innan jag 2014 kom i kontakt med Kundaliniyoga efter en total kroppslig kollaps. Jag hade bokstavligt talat bränt ljuset i båda ändar, med år av allt för mycket arbete och på tok för hård löparträning. Yoga är nu mitt livselixirs som stärker min kropp inifrån och ut och mitt sinne utifrån och in. För mig handlar det om en livsstil där kroppen är närvarande och tankarnas krav succesivt löses upp genom rörelse, andning och meditation.

  • Maila mig

licensierad yogalärare

I maj 2018 blev jag International Yoga & Meditation Teacher efter att ha utbildat mig vid YogaJona Teacher Training i Malmö. Utbildningen är godkänd av Yoga Alliance och innebär att jag är registrerad som RYT-200 lärare hos Yoga Alliance.

Min inriktning är dynamisk yoga i form av Kundalini-inspirerad yoga och Vinyasa Flow men även mer grundande yoga i from av Yin Yoga.

För närvarande har jag inga fasta pass men det finns möjlighet att boka enskilda pass med mig eller gruppbokningar. Kontakta mig via yogalanderyoga@gmail.com så diskuterar vi saken.

Varmt Välkommen

  • Maila mig

Boka en lektion med mig

Skicka ett mail till yogalanderyoga@gmail.com för att boka en tid