Idag publicerades den så, min fina hemsida gjord av Felix Hellström. Lite pyssel kvar med detaljerna, men så nöjd, så snygg och känns märkvärdigt på något vis att ha en egen hemsida.

Här kommer jag att lägga in lite texter och tankar om yoga och livet. Tanken är att det sker ett nytt blogginlägg i veckan.

Dagens tema är att locka er till att komma och yoga hos mig och min fina kollega Annika Hallström. Vårt koncept är Slow Fredag för trötta kroppar och själar. En stunds lugn och avslappnade yoga där såväl kropp som sinne får varva ner och återhämta sig.

 I februari är du välkommen på en fri prova på gång när jag kör Slow Fredag följande datum 1/2; 15/2 och 22/2.

Vi kommer att göra ett avslappnade Yin yogapass där vi ger bindvävnaden en stunds uppmärksamhet. För att inte totalt falla i sömn efter yin ges lite mer flöde i form av några månhälsningar. Vi avslutar yogapasset med en balanserande andningsmeditation.

Tanken bakom hela passet är att balansera det autonoma nervsystemet. Många av oss är i allt för stor utsträckning i på- eller gasläge, där det sympatiska nervsystemet är dominerande vilket sätter kroppen och sinnet i alert och vaken beredskap. Den andra delen av det autonoma nervssystemet är det parasympatiska vilken kan sägas vara kroppen vilo- eller varaläga. Passet fokuserar alltså att släppa gasen och långsamt trycka på bromsen genom att stimulera det parasympatiska nervsystemet.

Varmt välkomna!